hotel review Archive

Water Theme Park Di Kuantan

Author: | Categories: holiday, hotel review, my life, Travelog No comments
Saya suka simpan gambar-gambar bila berpeluang menginap di hotel dengan niat nak buat review lepas tu. Tapi busy sangat. Gambar jadi simpanan je akhirnya. Yang kali ni nekad nak buat review jugak. Alhamdulillah berpeluang menginap ikut suami kursus di Swiss Garden Resort Residence, Kuantan baru ni. Spesifiknya terletak di

Philea

Author: | Categories: holiday, hotel review No comments
Assalamualaikum Bersawangnya lah blog ni. Lama tak update. Banyak perkara berlaku sejak kebelakangan ni. Balqis pun kurang sihat 2 minggu yang lepas. Ni first entry saya review hotel. Kenapa saya nak tulis sangat pasal tempat ni? Sebab saya sangatlah teruja dengan tempat ni. Dalam banyak-banyak tempat yang pernah sampai(takdelah