Resepi sarapan pagi Archive

Resepi Roti Puri Mudah

Bagi mencari menu sarapan pagi atau minum petang yang mudah dah sedap boleh untuk cuba resepi roti puri ni. Makan tak sedar dah habis. Sebelum ni ada nampak orang share kat FB tapi masih belum terbuka hati nak cuba. Last week baru K Huda cuba untuk sarapan weekend. Buat

Resepi Sarapan Pagi Mudah

Author: | Categories: resepi, Resepi sarapan pagi 4 Comments
Sarapan pagi selalu jadi masalah pada saya. Nak cari resepi sarapan pagi yang mudah je. Selalu buat cucur, roti sandwich, mee goreng, nasi goreng. Kalau weekend biasa special dan berat sikit. Saya share salah satu resepi sarapan pagi yang mudah tapis angat sedap. Suami saya suka. Bahan-bahan: Telur 2