Selamat Hari Lahir to my first anak buah n me =)

Author: | Categories: my life, UTP 2 Comments
Dari Abu Hurairah R.A., katanya, Rasulullah SAW bersabda; “Sekali-kali janganlah kamu meminta-minta mati, dan jangan pula mendoakannya sebelum mati itu datang sendiri. Kerana apabila kamu telah mati maka terhentilah kamu dari beramal. Sesungguhnya, bertambah panjang umur seorang mukmin bertambah pula kebaikan yang dapat diperbuatnya“. [HR Muslim] Alhamdulillah genap sudah

EARTH HOUR Campaign – “Off the Light”- 28 March 2009

Author: | Categories: my life, UTP No comments
Alhamdulillah berada di rumah (Johor) sekarang for some family matters. I was so excited bila tengok banyak barang-barang baby kat rumah. Insyaallah K.Izah akan due awal bulan 4. Can’t wait for my first anak buah. Ermm .. tak sangka pulak Long(big bro) balik juga kali ni dari Sabah. Dah

Lemang Kijal

Author: | Categories: my life 1 Comment
Bismillahirrahmanirrahim…. The most delicious lemang that i ever taste. Lemang Kijal. Yess. You can get them di gerai-gerai lemang yang berderetan di Kijal on the way to Kemaman. How to open up the lemang without using any tools? You just goncang je lemang tu kuat-kuat. It’ll automatically keluar. You